Åk 7

Hejsan! Hoppas att alla har haft ett härligt lov.

Vi avslutade innan lovet med att göra klart våra ”diktlåtar”. Många elever har verkligen fått utmana sig själva och jag tycket att det är kul och se alla färdiga resultat. Vi har jobbat med ackordspel och det är många som har spelar flera ackord med flyt! Super!

Jag vill påminna om att 7A och 7C och 7B har läxförhör nästa vecka(v20). Förhöret kommer att vara på alla veckans ord, som vi haft i läxa veckovis fram till veckan innan lovet. Jag har bifogat en bild på alla orden och dem finns även i OneNote.

Fram till sommarlovet kommer vi att jobba med musikgenrer. Eleverna kommer att delas in i grupper och forska om varsin genre. Detta kommer sedan att redovisas för halvklass. Spännande!

 

🍀

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *