Redovisning

Eleverna har nu redovisat om sina genrer och vi har tillsammans sammanfattat vad som är typiskt för alla de olika genrerna. Det blev väldigt lyckat och det var kul och ta del av deras kreativa redovisningar!

Resterande del av terminen kommer vi att fortsätta jobba med samma kunskapskrav, men vi kommer att fokusera på den nedre delen (instrumentgrupper). Vi kommer att arbeta i grupper och jobba med olika stationer. I varje station lär sig eleverna om de olika instrumentgrupperna. Dem får pröva sig själva i olika elevspel, lyssna på instrumenten och placera dem i rätt instrumentgrupp, rita och gissa instrumentgrupper, placera ut instrumentens delar, spela frågesport mm! Allt för att dem ska kunna detta som på rinnande vatten!

Kunskapskravet vi jobbar med är ⬇️

Sommaravslutningen börjar närma sig och alla elever är välkomna att anmäla sig till skolkören som kommer att sjunga på avslutningen. Jag, tillsammans med elevrådet har skickat ut info om detta till alla klasser så att eleverna själva kan anmäla sig. Infogar inbjudan nedan🍀